Nuimamas rankenos blokas Panasonic VW-HU1E-K

Nuimamas rankenos blokas Panasonic VW-HU1E-K, skirtas HC-X1500

339,00 €
SKU
PaVWHU1EK
Tik pagal užsakymą.
Pristatymo terminą reikia tikslinti.

Atsiimk nemokamai

mūsų parduotuvėje Kaune

Atsiimk per 2 val.

mūsų parduotuvėje Kaune

Greitas pristatymas

visoje Lietuvoje

Technikos taisykla

servisas Kaune

Panasonic VW-HU1 nuimamas rankenos blokas, skirtas HC-X1500

Pridėkite viršutinę rankenėlę ir mikrofono įvestį prie savo HC-X1500 vaizdo kameros su šiuo Panasonic VW-HU1 nuimamos rankenos bloku. Įrenginyje yra du 3 kontaktų XLR garso įėjimai, mikrofono laikiklis, įrašymo pradžios / sustabdymo mygtukas, mastelio keitimo svirtis ir įmontuota LED lemputė.

VW-HU1 pritvirtinamas prie fotoaparato viršaus naudojant patentuotą jungtį ir tvirtinamas nykščiu varžtu. Dvi 3 kontaktų XLR garso įvestys turi garsumo valdiklius ir pasirenkamas mikrofono/linijos bei +48 V fantominio maitinimo funkcijas, todėl prie įrašo galite pridėti du garso kanalus. Viršuje esantis mikrofono laikiklis patogumui tinka standartiniam šautuvo mikrofonui.

Kameros valdikliuose yra įrašymo pradžios/sustabdymo mygtukas ir mastelio keitimo svirtis, o įrašymo metu rodomas šviesos diodas. Įrenginio priekyje esanti išsklaidyta LED lemputė leidžia apšviesti kadrą, taip pat galima valdyti pritemdymą. Viršuje yra vienas batų laikiklis ir vienas tvirtinimo sriegis, kad būtų galima pridėti papildomų priedų.

Papildomai
Gamintojas Panasonic
Write Your Own Review
Jūsų atsiliepimas apie:Nuimamas rankenos blokas Panasonic VW-HU1E-K
Jūsų vertinimas
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai, skirti svetainės funkcionalumui gerinti. Plačiau apie tai galite rasti mūsų privatumo politikoje.
Kainos nurodytos su PVM. Kainos ir akcijos el. parduotuvėje gali skirtis nuo „Mikrodelta“ parduotuvėje taikomų akcijų ir kainų. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės.